Institucions

Olga Adellach repeteix al Consell Superior de la Justícia

L'exministra torna a ser escollida pel Copríncep episcopal

Olga Adellach amb Enric Casadevall

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Olga Adellach torna a ser membre del Consell Superior de la Justícia com a integrant escollida pel Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. El nomenament d'Adellach es publica avui al BOPA i completa el nou organigrama del màxim òrgan de la Justícia que prendrà possessió dels càrrecs el 14 de novembre.

Olga Adellach va ser ministra d'Agricultura en les legislatures del cap de Govern liberal Marc Forné i ja ha ocupat el càrrec d'integrant del CSJ sota la presidència d'Enric Casadevall en el mandat que finalitza la setmana vinent en haver estat escollida per Vives. El nou Consell Superior de la Justícia estarà format per l'exministre de Justícia i Interior Josep Maria Rossell, que serà el president com escollit pel síndic general; per l'expresident de la Batllia i advocat Antoni Fiñana, designat pel Govern; per l'advocat Olivier Montel, triat pel Copríncep francès; i pel també lletrat Ramon Camp com a representant escollit per batlles i magistrats.

Cessament de Marta Torres

El BOPA publica també el cessament de Marta Torres com a secretària general del Consell Superior des d'ahir 7 de novembre. Torres deixa el càrrec que ocupava des del 13 de novembre del 2019 i ha estat ella mateixa qui ha demanat el cessament en arribar el final del mandat dels membres de l'actual Consell Superior, segons es fa pública a l'acord de l'òrgan de la Justícia adoptat el 31 d'octubre.

tracking