Concòrdia demana per la manca d'habitatges i l'arribada de temporers

El grup parlamentari ha entrat tres preguntes a sindicatura

Els parlamentaris de Concòrdia a una sessió de Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup Parlamentari de Concòrdia va entrar tres preguntes per escrit a la sindicatura. En la primera d'elles la presidenta suplent Núria Segués demanava per la manca d'habitatges i l'arribada de temporers. Segues pregunta com es gestionarà la manca d'habitatge i l'arribada de temporersprevistper l'hivern 2023-2024 i si es té previst algun pla d'actuació per facilitar la recerca d'allotjament.

En la segona pregunta presentada per Maria Àngels Aché demana pel finançament del projecte de pisos tutelats promoguts a la parròquia de Sant Julià de Lòria.Concretament,demana si el Govern contempla la possibilitat d'aportarfinançamenten el projecte publicoprivat de pisos amb serveis per a la gent gran, promogut a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Per finalitzar el president de Concòrdia CerniEscaléha demanat per la ubicació de la previsió de construcció de l'Heliport Nacional d'Andorra a laCaubella.Concretament,es pregunta per quinessónles raons per les quals va descartar el Govern l'Heliport Nacional a la Borda Vidal. I si hi ha cap indici del qual el Govern siguiconeixedorque porti a pensar que la UTE adjudicatària no podrà complir amb elsrequerimentsestablers al plec de bases del concurs per la concessió de l'Heliport.

tracking