El debat sobre l'habitatge se celebrarà el 16 de novembre

La Junta de Presidents ha determinat les comissions legislatives competents per a les diferents iniciatives

Acords de la Junta de Presidents d'aquesta tarda.Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Junta de Presidents s'ha reunit avui per acordar que el debat sobre l'acció política i de govern quan habitatge tingui lloc el proper dijous 16 de novembre a partir de les 9.30 hores. En conseqüència les sessions de Consell General previstes durant el mes de novembre hauran de canviar de dia.

La sessió de Consell General prevista pel dimecres 15 de novembre s'avança a les 15 hores. En el ple estarà disponible la 'Proposta d'acord de foment del mercat de pisos de lloguer a preu assequible' i el 'Projecte de llei de modificació de la Llei 17/2013, del 10 d'octubre, sobre la introducció de l'euro en el marc de l'Acord monetari signat entre el Principat d'Andorra i la Unió Europea' i es debatrà la presa en consideració de la 'Proposició de llei de modificació de la Llei 10/2012, del 21 de juny, d'inversió estrangera al Principat d'Andorra'.

Quant a la sessió de Consell General de preguntes al Govern que s'havia de celebrar dijous 16 de novembre s'ha posposat una setmana i tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 16 hores.

Iniciatives parlamentàries

Durant la reunió d'aquesta tarda, la Junta dePresidentsha determinat les comissions legislatives competents per a les diferents iniciatives que es troben en tràmit parlamentari.

La Comissió Legislativa d'Economia serà l'encarregada de treballar el 'Projecte de llei de mesures d'estímul i d'estabilitat del mercat d'arrendament d'habitatges' i la 'Proposició de llei de modificació de la Llei 10/2012, del 21 de juny, d'inversió estrangera al Principat d'Andorra' en el cas que sigui presa en consideració en el ple del Consell General del 15 de novembre.

La Comissió Legislativa de Justícia, Interior i Afers Institucionals treballarà el 'Projecte de llei de modificació de la Llei qualificada de la justícia' mentre que el 'Projecte de llei de la llengua pròpia i oficial' ha estatassignata la Comissió Legislativa d'Educació, Recerca, Cultura, Joventut i Esports. El 'Projecte de llei de suplement de crèdit per incrementar les transferències de capital destinades a donarcoberturapressupostària a inversionssanitàriescabdals i inajornables del Servei Andorrà d'Atenció Sanitària' l'estudiarà la Comissió Legislativa de Sanitat.

Finalment, la Comissió Legislativa de Finances i Pressupost ha estat designada per al 'Projecte de llei de l'impost sobre la inversió estrangera immobiliària al Principat d'Andorra' i tal com determina el reglament del Consell General, també rebrà'Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2024 quan superi el termini d'esmenes.

tracking