Govern decreta dos dies de dol

L'executiu habilita un llibre de condolences a la planta baixa de l'edifici administratiu

Toni Martí ha mort a l'hospital aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha anunciat que decretarà en les properes hores dos dies de dol nacional per la defunció de l'excap de Govern Antoni Martí Petit. L'executiu informa que durant els dos dies de dol nacional, les banderes exteriors dels edificis oficials romandran a mig pal i les banderes interiors portaran un crespó negre. Durant les dues jornades de dol nacional, no es poden celebrar altres cerimònies públiques que no siguin les funeràries.

L'executiu ha informat quehabilitarà un llibre de condolences a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern "perquè tothom qui ho vulgui pugui deixar-hi un missatge". Estarà disponible demà i demà passat entre les 11 hores i les 18 hores ininterrompudament.

L'executiu recorda que durant els mandats de Martí del 2011 al 2015, i del 2015 fins al 2019 es va culminar el procés d’obertura econòmica, i d’homologació i transparència internacional del país. I recorda que Martí va ser cònsol major d'Escaldes dues legislatures i conseller general entre el 1994 i el 2003.

tracking