cultura

L'espectacle 'Alento' arriba aquest dissabte al centre de congressos

La 29a Temporada MoraBanc Andorra la Vella presenta l'últim concert

Temporada MoraBanc 'Alento'MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 29a TemporadaMoraBancAndorra la Vella presenta aquest dissabte, el segon i últim concert al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb la companyia de dansa fundada i dirigida pel ballarí i coreògraf, Antonio RodríguezNajarro, que presentarà el seu espectacle amb música en viuAlento. L'espectacle tindrà lloc al centre de congressos a les 20 hores.

Alentoté una durada de 90 minuts i està inspirada en la partitura original del compositor i guitarrista FernandoEgozcue. Serà elpropiEgozcue, amb quatre músics més, qui s'encarregarà de representar la peça musical des de dalt de l'escenari. Ho faran acompanyats dels 15 ballarins que integren el cos de ball i que actuaran sota la il·luminació deNicolásFischtel.

El director de la companyia, AntonioNajarro, és un dels ballarins i coreògrafs més reconeguts del panorama espanyol. Ha format part de companyies de renom com el BalletAntología, el Ballet del Teatre Líric de la Zarzuela i la Companyia Antonio Márquez.

Les localitats, amb preus que oscil·len entre els 25 i 35 euros es poden adquirir per Internet www.temporadamorabancandorralavella.com/entrades, www.andorralavella.ad/entrades i físicament, a l'Oficina de turisme de la plaça de la Rotonda i al Centre culturalLaLlacuna.

tracking