Un conductor arrestat per anar begut i causar un accident

Un dels passatgers del vehicle ha resultat ferit

La policia fent un control d'alcoholèmia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de27anys ha estat detingut aquest matí per circular sota els efectes de l'alcohol i les drogues i causar un accident. Els agents de seguretat han rebut l'avís passades les sis del matí pel xoc d'un vehicle contra un guarda-raïl de la General 1, prop de la frontera del riu Runer.

En l'accident només hi ha hagut un vehicle implicat, on viatjaven tres passatgers més. Un d'ells, de també27anys, ha resultat ferit i ha estat traslladat a l'hospital, segons informa la policia. L'arrestat és acusat d'un delicte contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física i moral.

D'altra banda, la policia ha controlat en els darrers dies un altre home, de 25 anys i no resident, amb una taxa d’alcoholèmia d’1,34 arran d’un altre accident a la General 1. El conductor i únic ocupant del vehicle va perdre el control del cotxe i va sortir de la via. En fer la corresponent identificació, els agents van constatar que circulava amb el permís retirar per ordre del Batlle. Tanmateix, un home de 20 anys i una dona de 26 han estat detinguts aquest cap de setmana per positius d'alcoholèmia, amb taxes de 0,86 i 1,1 respectivament.

tracking