Tres detinguts per resistència, insults i amenaces a la policia

Un altre home va ser arrestat pr conduir amb el permís retirat

Un control de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir la matinada de dimecres a la capital a dos joves de 26 i 28 anys per resistir-se, insultar i amenaçar als agents. Els joves s'haurien posat agressius amb uns coneguts i en el moment que va intervenir el cos policial, van intentar fugir posant resistència i un d'ells va vexar als agents. Se'ls va arrestar com a presumptes autors de delictes contra la funció pública i contra l'honor.

Durant la mateixa matinada la policia va detenir un home de32anysdesprésd'haver requerit els serveis dels agents per una baralla de carrer. L'avís va ser fals i en el moment d'identificar l'home, va intentar resistir-se al control i va començar a insultar als policies i a amenaçar de mort un dels agents. La policia el va detenir com a presumpte autor de delictes contra la llibertat, l'honor i la funció pública.

D'altra banda, a la Massana es va arrestar a un home per conduir amb el permís retirat fora dels dies autoritzats per la Batllia per motius exclusivament laborals. Durant les últimes hores dos homes de 24 i 39 anys han estat detinguts perconduirsota els efectes de l'alcoholamb taxes 1,70 i d'1,34 respectivament. Cap dels dosésresident al país.

tracking