NOVETATS A LES PISTES D'ESQUÍ

Arinsal estrena remuntador i Canillo, nova zona esquiable

Gent comprant forfets de Granvalira.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira va ser el tret de sortida per a la temporada d’esquí. Joan Ramon Moreno, director general de Grandvalira Resorts, va aprofitar l’ocasió per presentar algunes de les novetats d’enguany als diferents dominis esquiables. Una de les més destacades serà el nou remuntador que es col·locarà a Arinsal i que tindrà sis places. Aquest giny, segons va apuntar Moreno, servirà per ajudar també de cara a l’any vinent quan s’uneixi Pal amb Arinsal per pista. Moreno també va avançar una nova zona esquiable a Canillo que comptarà amb un remuntador de quatre places.

Una altra novetat és la incorporació de dos nous canons de neu a la zona del Pla de les Pedres, que serviran per garantir que hi hagi neu durant tota la temporada. Sobre això, Moreno va apuntar que les reserves d’aigua són suficients per aguantar tota la temporada, però esperen que hi hagi suficients precipitacions.

El director general de Grandvalira tambéva remarcar que la Fira d’Andorra la Vella és un moment molt important per a ells, ja que és ara quan coneixen “l’esquiador que vindrà a les nostres pistes”. Pel que fa a la venda de forfets, Moreno va dir que cada any van a la baixa en el format presencial, ja que la majoria de les transaccions es fan online. L’any passat es van vendre 1.300 forfets al certamen de la capital, però aquest any la previsió estaria “una mica per sota”, va acabar Moreno.

tracking