Detinguts amb 25,8 grams de cocaïna a la cadireta del nen

La dona portava més de 1.300 euros en efectiu i també tenien una bàscula de precisió

La frontera del riu Runer.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un paquet precintat ocult a la cadireta d’un nen amagava 25,8 grams de cocaïna que la policia va trobar a una parella de no residents dimecres a la frontera del riu Runer. Els agents van detenir l’home de 23 anys i la dona, de 32, després de localitzar els estupefaents repartits en 29 embolcalls a l’interior del seient del menor quan el van desmuntar. Els arrestats portaven una bàscula de precisió i guants de plàstic i la dona duia més de 1.300 euros en efectiu, segons va fer públic el servei d’ordre en un comunicat. La parella va entrar al Principat amb un menor, fill de la dona detinguda. El cos de seguretat considera que per com anava distribuïda la droga, en tres bosses de plàstic amb setze, set i sis embolcalls, els dos arrestats estarien implicats en un presumpte tràfic d’estupefaents i els acusa d’un delicte contra la salut pública.

Un contrabandista més va ser arrestat també dimecres al Pas. En aquest cas els efectius del cos de seguretat van detenir un no resident de 35 anys per incomplir una ordre d’expulsió del país. L’home portava diverses bosses amb 40 cartrons de tabac valorats a preu de cost en uns 1.500 euros. La mateixa infracció va ser la raó de l’arrest d’una dona de 34 anys ahir al matí a Escaldes. La detinguda ha estat acusada d’un delicte contra la funció pública per incomplir l’ordre administrativa d’expulsió.

El servei d’ordre va fer una intervenció per falsificació de documents per obtenir el permís de residència i treball. L’arrest es va produir ahir i la implicada és una dona de 34 anys no resident al país acusada d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

UN CONTRABANDISTA MOSSEGA UN POLICIA AL PAS

Un control de la policia a un contrabandista de tabac al Pas de la Casa va acabar amb un agent d’ordre lesionat per les mossegades que va rebre al canell, segons va informar el cos de seguretat. Els fets es van produir ahir en una botiga de la vila fronterera, on els efectius intentaven controlar un home, no resident al país, per la possible vinculació amb el contraban de tabac. L’implicat anava evitant-los fins que el van localitzar a l’interior d’un establiment. El servei d’ordre explica que l’home “es va resistir i va intentar escapar mossegant fortament un dels policies al canell i donant-li un cop de peu”, i va ser finalment detingut per l’agent. L’home duia més de 3.000 euros en efectiu i quan els agents de policia van verificar la seva identitat van descobrir que en un control anterior s’havia identificat amb unes altres dades i que, a més, tenia una ordre d’expulsió vigent que va incomplir. L’arrestat està acusat d’un delicte contra la integritat física i moral per lesions i d’un delicte contra la funció pública per resistència a les autoritats del cos d’ordre.

tracking