Formació

Seminaris de grafologia al Cicle de Perfeccionament Professional de l'UdA

La matrícula disposa d’un 20% de descompte

Universitat Andorra UDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'edició d'enguany del Cicle de Perfeccionament Professional de la Universitat d'Andorra s'amplia amb tres noves propostes formatives, dues de les quals estan previstes per aquest mes de novembre. El CPP és un programa de seminaris de curta durada presencials adreçat a estudiants universiaris, professorat i a professionals del país.

La primera s'acollirà del 24 i 25 de novembre, és una formació sobre la detecció i la prevenció de la discalcúlia. El seminari té una durada de 12 hores i anirà a càrrec de Josep M. Serra Grabulosa, professor de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

La segona formació serà e 28 de novembre sota el títol "La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets". Serà impartida per Montse Perelló Giné,grafòloga i grafoterapeuta i, amb una durada de 3 hores. El 20 de febrer, Giné imartirà el segon nivell del seminari sobre grafologia.

La matrícula per a les tres formacions, disposa d’un 20% de descompte gràcies a la col·laboració de Creand Fundació, ja es pot tramitar al formulari de preinscripció de l’UdA.

tracking