TEMPORADA D'ESQUÍ

Naturland ofereix un descompte del 20% en el forfet a la Fira

Els avantatges només es podran aconseguir de forma presencial al Parc Central

NaturlandNaturland

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturlandposa a la venda els forfets de temporada d'hivern amb descompte a la Fira d'Andorra la Vella. Del 27 al 29 d'octubre els forfets es podran adquirir a l'estand deNaturlandal Parc Central, el preu per adult és de 105 euros i el dels infants és de 65 euros. Les persones que el comprin els dies de la Fira podran aconseguir un descompte del 15% si són residents a Andorra i si són residents a Sant Julià de Lòriatindranun descompte d'entre el 20 i el 25%.

El descompte de la Fira només s'aplicarà presencialment entre el 27 i el 29 d'octubre i no es podrà aplicar a la compra en línia.

A més de l'accésals 15 quilòmetres de pistes, el forfet de temporada permet gaudir de circuits de raquetes de neu deNaturlandi del lloguer de raquetes,aixòcom dels circuits d'esquíde muntanya de la Rabassa.

Durant els dies de la fira, l'estand deNaturlandrebrà la visita dels campions d'esquí nòrdic, Carola Vila, Gina delRioi Ireneu Esteve, que signaran autògrafs i es faran fotografies amb els visitants de l'estand que ho desitgin.

tracking