institucions

Cabanes participa en la 9a conferència contra el dopatge de la Unesco

La delegació s'ha reunit avui i ahir a París

Alain Cabanes a la conferència del conveni internacional contra el dopatge en l'esport de la UNESCOGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estat, Joventut i Esports,AlainCabanes, la delegada permanent d'Andorra a la Unesco, Eva Descarrega i ladirectorade l'Agència Andorrana Antidopatge (AGAD), Natàlia Font, han participat en la 9a Conferència de les parts del Conveni internacional contra el dopatge en l'esport de la Unesco, celebrada ahir i avui a París.

La conferència ha tractat l'evolució de la implementació de l'estratègia operacional per al període 2020-2025, així com el finançament del Fons per a l'eliminació deldopatgeen l'esport que hauria de permetrela implementacióde l'estratègia. De la mateixa manera, s'ha analitzatl'impacte del conveni en legislació pública internacional i la interrelació amb els diferents ordenaments jurídics nacionals.

La delegació andorrana també ha participat en una reunió d'alt nivell sobre la governança de la integritat en l'esport i el lideratge políticarrel dela COP9. Durant la reunió s'han exposat exemples de bones pràctiques per a la implementació del conveni i s'ha discutit la proposta del Secretariat de crear una plataforma per facilitat la implementació de polítiques antidopatgeen l'àmbit nacionali regional.

tracking