Acusada una dona de l'assassinat d'un jove desaparegut a Andorra

La víctima, un jove francès, va ser vist per últim cop en un hotel del país el 2016

El jove desaparegut a Andorra i la sala del tribunal de Nantes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia de Nantes ha decidit acusar d’assassinat la dona que porta quatre anys empresonada per la desaparició del ciutadà francès Florent Grégoire. L’home va desaparèixer l’any 2016 i l’últim cop que se’l va veure viu va ser en un hotel d’Andorra. L’acusada és una dona australiana de 63 anys que es presenta com la parella del desaparegut.

El 12 de setembre del 2016 una càmera va filmar Florent Grégoire sortint de la pensió de la Granja Roser, on s’allotjava, a Andorra, per darrera vegada. Set anys després, encara es manté el misteri al voltant de la desaparició del jove de 28 anys nascut a Nantes. La dona, que va ser la primera a alertar els seus familiars, uns deu dies després, ha estat empresonada a la secció de dones de la presó de Nantes durant gairebé quatre anys, per “detenció, segrest i confinament arbitrari o detenció”. Dijous passat la Fiscalia de Nantes va demanar una acusació addicional per “assassinat”.

El comportament d’aquesta dona, una australiana d’origen indonesi, ha intrigat els investigadors des del primer moment, expliquen els mitjans francesos. La que es presenta com a “acompanyant” s’hauria posat, en diverses ocasions, en contacte amb la família del desaparegut, a qui no coneixia, per fer-los creure que encara era viu, indica Le Parisien. Li hauria creat un compte de Facebook a través del qual hauria assegurat que Florent Grégoire vivia ara al Regne Unit.

La sospitosa va donar diferents versions al llarg de les entrevistes. Durant la seva detenció, el novembre del 2019, va afirmar sobretot haver estat “violada” per aquest “homosexual”, informen els mitjans gals. Durant la vista de dijous, la Fiscalia va explicar que “encara estan en marxa investigacions”. Per això, va demanar “la pròrroga excepcional” de la presó preventiva de l’acusada.

tracking