SANITAT

Els psicòlegs podran fer visites no presencials

La primera sessió no podrà ser en cap cas de forma telemàtica

Imatge de la façana de la CASS.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d'administració de la CASS ha comunicat que en la sessió del dia d'avui s'ha acordat la inclusió de la visita no presencial dels psicòlegs. Aquestes visites, però han de complir una sèrie de condicions com que no pot superar el 50% del total de les sessions, ha de ser en través de videoconferència s'ha de fer amb una plataforma habilitada específicament. Alhora hi ha d'haver el consentiment de pacient de registre de la videoconferència en la HCC i no es pot fer una visita no presencial en la primera consulta.

D'altra banda, també s'ha aprovat en el consell d'administració de la CASS i per optimitzar l'ús del servei d'urgències, es pugui fer derivació del pacient al metge referent, derivació inversa, sempre i quan l'atenció es doni en menys de 48 hores. L'atenció es pot fer presencial, no presencial a través de HCC i amb caràcter excepcional a través de la visita telefònica. El consell ha informat que la inclusió de la derivació inversa donarà suport a reduir a la freqüència a Urgències quan no és necessària.

Finalment, el consell d'administració ha aprovat la inclusió del Centre Mèdic Quirúrgic com a centre convencional a la CASS, i així poder realitzar fora de l'àmbit hospitalari i intervencions quirúrgiques menors.

tracking