Detinguda una dona a la frontera amb 23 grams d'haixix

Arrestat un home al Pas en possessió d’una navalla i 520 paquets de tabac de contraban

La detenció vas ser a la frontera del Runer.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona de 27 anys ha estat detinguda en els darrers dies per la policia després que se la trobés en possessió de 23,63 grams d’haixix i 2,92 de cocaïna. La jove, no resident, va ser enxampada quan intentava accedir al país per la frontera del riu Runer i se l’acusa d’un delicte contra la salut pública. A més, la policia també va arrestar un home de 33 anys que entrava al país amb 0,3 grams de cocaïna.

Tres persones més, segons el balanç fet públic ahir pel cos d’ordre, han estat controlades aquesta setmana, entre les quals una de 49 anys per donar positiu en un control de drogues al volant. A més, també s’ha arrestat una persona de 27 anys per conduir amb el permís retirat i una tercera, de 33 anys i no resident, que havia estat expulsada del país per un període de tres anys.

Per últim, un jove de 19 anys va ser arrestat dimecres per la policia al Pas de la Casa amb una navalla de 8,8 centímetres i 520 paquets de tabac valorats en 2.000 euros. La policia informa en el comunicat adreçat a la premsa que la detenció va tenir lloc a la tarda, quan els agents van aturar un vehicle i van constatar “una actitud sospitosa” de l’arrestat i la persona que l’acompanyava. En el balanç de detencions indiquen que durant la palpació de seguretat van localitzar que l’implicat, no resident, duia una navalla de 8,8 centímetres de port prohibit. Posteriorment, es va revisar el vehicle i al maleter van trobar 520 paquets de tabac amb un preu de cost de 2.000 euros.

tracking