Eva Choy deixa la militància a Liberals d'Andorra

L’actual cònsol menor no es presentarà a les comunals del 17 de desembre

Eva Choy, cònsol menor d'Ordino.Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Eva Choy, cònsol menor d’Ordino, ha deixat la militància a Liberals. Segons ha pogut saber el Diari, Choy ha decidit no continuar com a membre del partit per desavinences i discrepàncies amb la direcció actual. A més, no farà llista per a les eleccions comunals del 17 de desembre.

En els últims quatre anys de mandat Choy ha treballat de bracet amb el cònsol major, el demòcrata Josep Àngel Mortés. Tots dos mandataris han desenvolupat una complicitat professional mútua més enllà de diferències polítiques.

Malgrat l’entesa entre Mortés i Choy, la coalició de govern actual, fruit del pacte entre Demòcrates, Liberals, Socialdemocràcia i Progrés i Acció Comunal d’Ordino, és irrepetible.

Ho és perquè la figura que aglutinava En Comú per Ordino, Mortés, no pot presentar-se a les eleccions perquè ha esgotat el màxim legal de dos mandats seguits en el càrrec de cònsol major. Però ho és sobretot pel divorci entre DA i L’A arran de les desavinences posteriors a les eleccions nacionals de l’abril i per l’aliança de SDP amb el Partit Socialdemòcrata.

DA i ACO, per la seva part, es presentaran plegats als comicis. Ho faran amb una llista integrada, entre d’altres, pels actuals consellers Maria del Mar Coma i Eduad Betriu, segons ja va avançar aquesta publicació fa unes setmanes.

tracking