Marc Galabert serà el nou president de la CASS

L'exsecretari d'Estat substituirà a Montserrat Capdevila

Marc Galabert serà secretari d'Estat de Diversificació Econòmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat avui el nomenament a Marc Galabert com a nou president del Consell d'Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, en substitució de Montserrat Capdevila, la fins ara presidenta. El nou nomenament es farà efectiu l'1 de novembre.

Galabert va néixer el 1986 a Andorra la Vella, és llicenciat en Administració i direcció d'empreses per la Universitat de Barcelona, a més de màster i doctor en història econòmica per la Universitat de Barcelona i la Universitat Carlos III de Madrid amb una tesi sobre els orígens i desenvolupament de la banca andorrana. En la darrera legislatura ha ostentat el càrrec de secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, i també ha estat a la direcció del Departament d'Estadística durant l'últim any de legislatura.

Gelabert compartirà responsabilitat del Consell d'Administració amb la resta de membres nomenats pel Govern, Jordi Cinca, Pilar Serrano i Carla Guerrero, i ambels representants dels assalariats, JacintRisco com a representant dels pensionistes i Francesc Zamora com a representant dels empresaris.

tracking