empresa

Dorsia afirma que la clínica d'Andorra no pertany al grup des de fa més d'un any

La cadena ha instat en diverses ocasions a treure rètols i referències a la marca

Els locals mantenen la retolació tot i la demanda de retirar-los.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup espanyol de clíniques d’estètica Dorsia es va desvincular ahir del centre ubicat al carrer Prat de la Creu i tancat des de fa setmanes. En una nota enviada al Diari, l’empresa explica que la clínica andorrana va deixar de pertànyer a la cadena fa més d’un any, concretament el 10 de setembre del 2022, en esgotar-se el contracte de franquícia que els lligava sense que es formalitzés la renovació. Per tant, l’empresa deixa clar que no té cap relació amb el que hagi succeït després d’aquella data.

La nota especifica que el 8 i el 28 de setembre del 2022 es van enviar burofaxos a la societat gestora del negoci al Principat perquè es pronunciés sobre una eventual renovació de la relació contractual, però “no ho va fer” donant-se, en conseqüència, per finalitzada. Això implicaria deixar d’usar la marca, però el local de la capital continuava ahir exhibint els rètols que l’identifiquen amb Dorsia. Des del grup van assegurar que s’ha requerit almenys a través de dos burofaxos a la societat gestora del negoci que els tregui. El primer el 26 de juliol, “recordant-li que el contracte de franquícia ha finalitzat i requerint-li la retirada de rètols/cartells de la marca, tal com està previst en contracte”. Sabedors de “l’incompliment”, es va reiterar la demanda en un segon burofax el 7 de setembre, advertint d’accions legals. Malgrat que no van voler aprofundir en la qüestió, la nota facilitada també apunta un deute que la societat andorrana té amb el grup i que s’hauria reclamat també als citats burofaxos.

Davant el conflicte que s’ha suscitat pel tancament sobtat de la clínica, que ha deixat diferents usuaris amb tractaments a mitges o que han avançat diners per a tractaments que no han començat, la nota reitera que és la societat titular de la clínica “la que ha continuat exercint la seva activitat ja desvinculada de la marca Dorsia, contractant i cobrant tractaments la realització dels quals són de la seva competència exclusivament”. Tanmateix, deixen clar que no tenen coneixement de cap negociació amb un grup francès i insistint que no tenen cap vinculació amb l’establiment andorrà, que divendres passat acumulava tretze queixes al departament de Consum.

Els responsables del centre s’haurien compromès, després de la intervenció del departament del Govern, a donar una solució als afectats el mes vinent. Resposta que no passa per Dorsia.

tracking