Audio-guies per conèixer el Principat

Els itineraris permeten descobrir els principals atractius de cada parròquia

Targeta d'audioguiaAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Turisme i els set comuns engeguen un nou projecte que permet descobrir els diferents punts d'interès que hi ha repartits a totes les parròquies del Principat. Es tracta d'itineraris audio-guiats disponibles en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Els usuaris poden adquirir a qualsevol oficina de turisme una targeta per un preu de 2 euros, on hi ha un codi QR per descarregar-se l'aplicació i un codi numèric d'un sol ús.

Una vegada s'accedeix a l'aplicació a través del dispositiu mòbil de l'usuari es poden descarregar els continguts dels 10 punts d'interès de cada ruta parroquial.Unavegada guardats, ja noésnecessaridisposarde connexió de dades per accedir-hi. Cada parada estàgeo-localitzada, de manera que en apropar-s'hi el telèfon envia una notificació al dispositiu de l'usuari perquè pugui escoltar la informació relacionada. A banda, també s'hi inclouen fotografies per il·lustrarcada puntd'interès.

La voluntat d'aquesta nova iniciativa és ajudar a conèixer els atractiusturísticsprincipals de cada nucli urbà, però també animar als usuaris de visitar espais menys concorreguts. Els punts d'interès abracen temàtiques culturals, naturals, patrimonials i d'oci i entreteniment, entre altres.

tracking