Concòrdia demana per les universitats privades del país

El conseller general del PS Pere Baró va entrar una pregunta dirigida a conèixer les mesures per evitar disfuncions al transport

La consellera general Maria Àngels Aché.CONCÒRDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup parlamentari de Concòrdia va registrar dues preguntes a Sindicatura perquè el Govern les respongui oralment en la pròxima sessió del Consell General, prevista per dimecres 18 d’octubre. D’una banda, la consellera general Maria Àngels Aché va preguntar a l’executiu sobre la implantació d’universitats privades al país, demanant la quantitat d’universitats o institucions d’ensenyament superior que estan formalitzant oficialment els tràmits a Andorra, i si hi ha constància que altres centres estiguin interessats a iniciar el procés. D’altra banda, el conseller Cerni Escalé també va registrar una bateria de preguntes entorn als mecanismes legals de preservació de la llengua oficial. Escalé va demanar a l’executiu que expliqui el nombre d’infraccions detectades per Govern respecte de 14 articles de la Llei d’ordenació de l’ús de la llengua oficial durant els darrers quatre anys, així com les infraccions detectades en aquest període que han estat objecte de sancions.

També de cara a la sessió del Consell General vinent, el conseller general socialdemòcrata Pere Baró va entrar una pregunta oral dirigida a Govern amb referència a les disfuncions detectades en el transport públic. Baró va recordar els problemes de funcionament del transport públic la temporada d’hivern passada, així com les que es van produir durant l’inici de curs amb el transport escolar, i va demanar quines serien les mesures preventives que l’executiu posarà en marxa per evitar situacions similars. “No volem que torni a passar allò de l’any passat, amb autobusos aturats, retards i amb gent esperant sota el fred”, va destacar Baró en nota de premsa.

tracking