Vela demana sobre el registre de fundacions al web d'Interior

El PS ha entrat una pregunta oral dirigida al Govern

Susanna Vela al Consell GeneralPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La consellera general i presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha entrat una pregunta oral dirigida al Govern sobre el registre de fundacions.

Vela ha preguntat la postura i la proposta del Govern amb relació a lapublicatdel registre defundacions. La consellera general ha recordat que és un registre públic i que ha de contenir, com a mínim, dades com el nom, els fins i objectes fundacional, el domicili social i la dotació, entre d'altres. "Tenim la mateixa informació quel'any 2020-2021, que es va canviar la Llei de fundacions i on es recullen una sèrie d'ítemsque com a mínim havia de contenir aquest registre que es posa a disposició ciutadana".

El PS declara que a la web del ministeri deJustíciai Interior només hi figura un llistat de fundacions inscrites amb la denominació i la data d'inscripció. Vela explica que "la nostra voluntat és la de saber en quin punt està el projecte i quines són lesdificultatmajors que impedeixen que es pugui tenir informacióactualitzadaa través del ministeri d'Interior".

tracking