Xavier Fernàndez acompanyarà Laura Mas al capdavant de la llista d'UP-DA

Rascagneres no es presenta a la reelecció per motius personals

Xavier Fernàndez acompanyarà Laura Mas.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’actual cònsol major, Laura Mas, i el conseller Xavier Benedicte Fernàndez seran els caps de llista de la candidatura d’Units per al Progrés-Demòcrates a Encamp per a les eleccions comunals del desembre. La cònsol major opta a la reelecció, però no ho farà el cònsol menor, Jean-Michel Rascagneres, que no es presenta als comicis per motius personals i professionals.

Mas anirà acompanyada al capdavant de la llista de Fernàndez, que és membre de l’actual equip comunal com a conseller d’Aparcaments i Via Pública, i també forma part de la comissió d’Esports, Infància i Joventut, i de la de delimitació de terrenys i camins comunals.

El principal aval de Fernàndez davant dels electors serà la seva experiència com a conseller comunal. El substitut de Rascagneres va entrar al comú el 2016, com a número vuit de la llista demòcrata, encapçalada aleshores per Jordi Torres. A les comunals del 2019, ja amb l’actual cònsol major, Laura Mas, com a cap de llista, va ocupar la posició número sis.

Durant la legislatura Fernàndez ha assumit un paper destacat en el si de la majoria. D’entre els projectes i inversions que ha gestionat en els últims quatre anys, cal destacar la digitalització i automatització de la xarxa d’aigua potable, la reforma del gimnàs del Complex esportiu i sociocultural i l’organització de diverses competicions i proves esportives de renom internacional, com ara l’OTSO Travessa d’Encamp i l’Spartan Race.

El primer nom que ha transcendit de la candidatura de Mas per a la reelecció té un clar perfil continuista. Apostant per un conseller amb vuit anys d’experiència al comú, UP-Demòcrates vol transmetre el missatge que el projecte polític que defensa és de llarg recorregut.

tracking