Detingut un home que cometia furts amb diferents identitats

La policia el va enxampar divendres a l'exterior d'un centre comercial, on un seu company estava robant videojocs

Policia recursDdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres al migdia un home de61anys no resident al país del qual n'estaven moltpendentspels diversos robatoris que haviacomèsanteriorment al Principat i a altres territoris europeus sota diferents identitats i nacionalitats.

El motiu de l'arrest va ser la identificació amb documentació falsa. Tot i això, el balanç de detencions indica que se'l va localitzar als voltants d'un centre comercial de la capital per furtar mercaderia, després de controlar un altre home a l'interior de l'establiment robant videojocs. La policia informa que els dos implicats, que actuaven junts, ja havien comès un altre furt per un valor inferior a 600 euros dijous a la tarda.

El detingut té antecedents per múltiples furts a Andorra i en altres territoris europeus, i actua sota diferents identitats i nacionalitats. Per aquest motiu, la policia assegura que l'arrestat ja constava al sistema policial, tot i que amb una altra identitat per accions similars comeses els anys 2021 i 2022. El cos "n'estava molt pendent", perquè afirma que sabien que solia venir al país i s'hi estava un o dos dies per cometre furts. En el moment de la detenció duia a sobre més de 3.500 euros en efectiu i un estri per treure alarmes dels productes.

tracking