Dia mundial de la salut mental

Jornada per prevenir el suïcidi

L'acte es farà el pròxim 10 d'octubre a La Llacuna

Cartell "Lluitem per la prevenció del suïcidi"COPSIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi Oficial dePsicòlegsd'Andorra ha organitzat una jornada elpròxim 10d'octubre per prevenir el suïcidi entorn del Dia Mundial de la Salut Mental. L'acte secelebraràa la sala d'actes del centre culturalLaLlacuna amb assistència lliure, gratuïta i de forma presencial. L'objectiu de la proposta és parlarobertai honestament sobre el suïcidi, reduint l'estigma i fomentant la cerca d'ajuda.

La jornada s'iniciarà a les 10 hores amb la benvinguda, tot seguit a les 10.30 hores es realitzarà la ponència inaugural "Estratègies presents per a la prevenció del suïcidi" a càrrec del doctorCarlosMur, metge psiquiatre i cap de servei de salut mental d'Andorra. Tot seguit,s'iniciaràa les 11.15 hores s'obriràla ponència "Quanerempetits" a càrrec de SandraCano, presidenta de l'Associació en Defensa del Jovent en Risc d'Andorra. A les 12 hores EvaTenorio, presidenta de l'Associació Projecte Vida farà una ponència "Comportaments autolítics en l'addicció".

A les 12.45 hores es farà un descans i finalitzarà la jornada a les 13.15, RosaGalobardesi Neus Mallol amb la ponència de cloenda "Donar sentit a la vida".

tracking