Cultura

Més de vint representacions de música, ball i teatre a la temporada cultural francesa

El programa arrenca amb l'Orquestra de Chambre de Tolosa el proper 27 d'octubre al Consell General

Presentació Saison Culturelle, ambaixada de FrançaG.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada cultural francesa 2023-2024 "Oh Là Là" combinarà la música, el teatre, el ball, la literatura i la mímica amb més de vint representacions de desenes d'artistes francesos que oferiran funcions fins a l'estiu vinent. L'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, ha destacat aquest matí durant la presentació de l'esdeveniment la importància de la promoció cultural francesa al Principat i ha emfatitzat amb la feina que ha fet l'Ambaixada per fer-ho possible. "Està fet per a tots els residents, pels 84.000 que som", ha assegurat Tribolet amb relació al programa que ha catalogat "d'eclèctic" per la combinació de gèneres i camps artístics.

L'edició d'enguany arrenca amb l'Orquestra deChambrede Tolosa, una representació de la història de la música de Marais aBizetque tindrà lloc el 27 d'aquest mes al vestíbul del Consell General. "És un grup entusiasta amb un llarg repertori de música barroca i contemporània", ha comentatTribolet. La darrera funció està programada pel 4 de juliol de l'any vinent amb un concert de l'acordionistaRichardGallianopel Festival de Jazz d'Escaldes-Engordany i que es farà a la sala del Prat del Roure.

3ème étage és també algunes de les representacions que ha destacat Tribolet, un grup de ball "que combina l'humor, la imaginació i la dansa i que fa temps que intentem fer venir a Andorra". També ha posat l'accent amb Tempest Project, una adaptació teatral de La Tempesta de Shakespeare per Perer Brook i Marie-Hélène Estienne, "una obra que hauria d'agradar als amants del teatre", ha comentat Tribolet.

L'edició d'enguany compta amb la col·laboració de 19 patrocinis financers i 26 artístics, incloent-hi els set comuns, el Consell General, FEDA i l'Institut Andorrà de les Dones. Les entrades es poden adquirir a través del web ad.ambfrance.org.

tracking