Andorra Endavant registra superàvit a les eleccions

El partit es gasta 12.000 euros a la campanya i n’obté 22.365 de subvenció pel resultat i 6.276 per la confecció de llistes

Renovació de l'executiva d'Andorra EndavantAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Endavant ha tancat amb un superàvit de 16.900 euros la despesa de la campanya electoral dels comicis generals, segons va informar ahir el partit en assemblea general. La formació, presidida perCarineMontaner, concreta que ha gastat 12.000 euros en la confecció de la campanya, tenint en compte la producció dels cartells, la sessió de fotos, el míting, el programa i l’elaboració de la web. D’altra banda, la formació indica que ha rebut 22.635 euros de subvenció del Govern pel resultat electoral obtingut i 6.276,16 euros per la confecció de les llistes.

El segon punt inclòs a l’assemblea general, que va tenir lloc dimecres passat, va tractar sobre l’elecció dels presidents del comitè de joves, que serà liderat per LaiaCórdobaivicepresiditperRuida Costa. Finalment, Andorra Endavant va procedir a la renovació de l’executiva ambMontanercom a presidenta i administradora, IsabelOrobitgcom a vicepresidenta,VíctorMartin de secretari general,NathalieBenardde secretària d’organització iPatrickMaurelde secretari de relacions internacionals.

DEMANDA PER LA "INSEGURETAT" AL PAS

El conseller d’Andorra Endavant Marcos Monteagudo ha demanat a Govern amb relació al “sentiment d’inseguretat” d’aguns ciutadans del Pas de la Casa. Monteagudo ha sol·licitat a l’executiu si tambéha rebut aquestes queixes i si ha previst reforçar la vigilància policial i duanera per tal de lluitar contra la inseguretat ciutadana creixent i la problemàtica del contraban que afecten el Pas de la Casa. El conseller ha entrat a tràmit aquesta demanda arran que alguns andorrans i residents a la parròquia transmetessin les seves queixes a Andorra Endavant.

tracking