Uns 1.450 alumnes participen en el Dia mundial de la neteja

L’objectiu és conscienciar sobre els residus llençats a la natura

La recollida durant la jornada d'ahir.Govern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Clean Up Day ha reunit durant aquesta setmana un total de 16 centres educatius i 1.494 alumnes per a la recollida de residus a la natura. Aquesta xifra ha suposat la més elevada d’ençà que s’impulsa la iniciativa. La novena edició que es du a terme al país s’emmarca dins de la campanya europea Let’s Clean Up Europe! i coincideix amb el fet que durant el mes de setembre se celebra el Dia mundial de la neteja. L’objectiu de la fita és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

El ministre de Medi Ambient i Agricultura, Guillem Casal, i el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, van participar en la jornada d’ahir amb l’escola Sagrada Família. Van informar que s’avança en l’aplicació de l’estratègia andorrana d’educació ambiental per a la sostenibilitat, Aprèn pel futur, així com en més espais verds als patis escolars.

També hi van participar l’escola francesa de Santa Coloma, l’escola francesa de la Massana, l’Àgora International, l’Eampe la Massana, l’EASE Ordino, l’Eampe Pas de la Casa, l’escola francesa Pas de la Casa, el col·legi María Janer, el Sant Ermengol, l’Eampe Canillo, l’Eampe Escaldes-Engordany, el British College, el centre de formació professional de la Massana, el Lycée Comte de Foix i l’Eampe d’Andorra la Vella

tracking