El 'Clean Up Day' aplega a més de 1.450 alumnes

L'objectiu de la fita és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura

Nova edició de recollida de residus al medi natural, 'Clean up Day'SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El 'CleanUpDay' ha reunit durant el llarg de la setmana un total de 16 centres educatius i 1.494 alumnes per la recollida de residus a la natura. Aquesta xifra ha suposat la més elevada d'ençà que s'impulsa la iniciativa. La novena edició que es du a terme al país s'emmarca dins de la campanya europea 'Let'scleanupEurope!' i coincideix que durant el mes de setembreescelebra el Dia Mundial de la Neteja. L'objectiu de la fita és conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura.

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, i el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, han participat en la jornada d'aquest divendres que han dut a terme els alumnes de l'escola Sagrada Família, que ha comptat amb la col·laboració també del comú d'Escaldes-Engordany i AndorraTelecom.

Els ministres han informat que s'avança en l'aplicació de l'Estratègia Andorrana d'Educació Ambiental per a la Sostenibilitat, 'Aprèn pel futur'. Baró ha explicat que preveu impulsar aquest curs el segon curs per impulsar espais més verds als patis escolarsaixí com tambéun mercat de material escolar per fomentar la reutilització amb la voluntat d'afavorir una economia sostenible i alleugerir l'economia de les famílies.

A més dels alumnes de l'escola Sagrada Família, també han dut a terme accions de neteja els estudiants de l'Escola Francesa de Santa Coloma; l'Escola Francesa de la Massana; l'ÀgoraInternational; l'EAMPEla Massana; l'EASEOrdino; l'EAMPEPas de la Casa; l'Escola francesa Pas de la Casa; el Col·legi Maria Janer; el Col·legi Sant Ermengol; l'EAMPECanillo; l'EAMPEEscaldes-Engordany; elBritishCollege; el centre de Formació Professional de la Massana; elLycéeComte de Foix i l'EAMPEd'Andorra la Vella

tracking