Interior

Nomenament d'una agent i sis inspectors majors de la policia

Nou agents inicien el període de prova

La seu central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elconsell de ministresha aprovat el nomenament definitiu d'una agentadscritaal departament de policia i de sis inspectors majors, donantcontinuïtataixí a les places d'agent que queden lliures per jubilacions o excedències, tal com informa el Govern.

L'executiu concreta que l'agent nomenada de manera definitiva pertany a la 56a promoció, en la qual ja es van incorporar nou efectius a la policia. D'altra banda, els nous nomenaments d'inspectors majors, desenvolupats mitjançant un concurs-oposició per promoció interna, serviran per dotar d'un comandament B1 a diferents unitats policials adscrites a l'àrea del departament de policia. Els nomenats faran tasques pròpies d'un comandament de l'escala executiva de nivell B1 de policia -a més de les tasques operatives i executives que els puguincorrespondre-, les funcions de comandament operatiu, supervisió, coordinació i gestió de les unitats i de comandament superior dels grups i les seleccions en què s'estructura el cos.

Nou agents en període de prova

Finalment, el ministre Portaveu, Guillem Casal, ha informat de l'inici del període de prova de nou agents de la policia, després d'haver superat satisfactòriament la formació de nou mesos.

tracking