MoraBanc impulsa un pla de sostenibilitat

L'estratègia compta amb 21 iniciatives que prioritzen set dels disset ODS de les Nacions Unides

La seu de MoraBanc.MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBancha posat en marxa una estratègiaESG(ambiental, social i governança, en anglès) i un pla director on es detallen recursos i accions a executar per contribuir a la transformació de l'economia i de la societat cap a una gestió sostenible. L'entitat informa en nota de premsa que s'ha creat una àrea específica d'ESGi relacions institucionals dirigida per Mireia Maestre i que reporta a la direcció general. L'objectiu és que els valors "impregnin tota l'activitat deMoraBanci tots els departaments, de manera transversal". Per tal d'assolir-ho, la direcció compta, a més, amb JessicaReynosocom a cap d'ESG.

A més,MoraBancaplicarà set dels disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) marcat per les Nacions Unides, el de salut i benestar;educacióde qualitat; igualtat de gènere; treball digne i creixement econòmic; ciutats i comunitats sostenibles; acció climàtica, i aliança pels objectius. El plaESGde l'entitat inclou 21iniciativesen elspropersanys, deu de les quals asseguren que s'executaran enguany. Les accions es divideixen en tres grans eixos dins de l'estratègia amb nou projectes centrats en l'àmbit de governança, cinc en projectes de país, i set en el creixement de les persones.

En aquest sentit, l'entitat informa que en l'àmbit de governança responsable es marca disposar d'un 30% de dones en elspropers cinc anys; en l'eix de projectes de país preveuen ampliar el càlcul de la petjada de carboni del grup als productes i serveis que comercialitza, entrealtresaccions, i finalment, en la línia de creixement de les persones,MoraBancindica que ja ha aprovat el seu pla d'igualtat amb mesures de conciliació laboral per a tota la plantilla i treballa perdigitalitzarels processos, així com amb formacions específiques ensostenibilitati igualtat a tots els treballadors. El president de l'entitat, Joan Maria Nin, assegura que "la incorporació dels criteris de sostenibilitat com a eix transversal i prioritari de la nostra gestió ens ha de situar com una entitat sòlida, impulsora i líder del desenvolupament sostenible al país".

tracking