Territori

Instal·lació d'un paraallaus a la carretera de Montaup

Govern convoca un concurs per licitar els treballs de la fase cinc de millores a la carrtera de la Peguera

Un tram de la carretera de Montaup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern posa a licitació la fase 1 del projecte de protecció d'un corredor d'allaus a la carretera de Montaup (CS-240), concretament al vessant de la Sauvata. Les obres tenen com a finalitat minimitzar el tancament d'aquesta via secundària durant l'època hivernal.

Els treballs consisteixen en la construcció d'un sistema paraallaus fet amb rastells de fusta i ubicats al vessant de la Sauvata. L'actuació afavorirà que els talls de la carretera siguin només en situacions excepcionals, augmentant així la seguretat dels usuaris de la via, segons indica l'executiu. El concurs és nacional, obert i amb modalitat de contractació ordinària.

El consell de ministres, reunit aquest matí, també ha acordat convocar un concurs per licitar els treballs de la fase cinc de les actuacions de manteniment previstes a la carretera de la Peguera, la CS-131. L'obra consisteix en la substitució d'un tub de pas d'aigua i la neteja de diferents pous, així com la restitució de diversos trams de barrera tipus biona metàl·lica. El ministeri de Territori també preveu millorar alguns trams de cuneta malmesos i que actualment no condueixen l'aigua fins als pous. La licitació serà mitjançant concurs nacional, amb procediment obert i amb modalitat de contractació ordinària.

tracking