Montaner demana cancel·lar el concurs de les ambulàncies

Andorra Endavant s'ha reunit amb els sindicats del SAAS, USdA, SUM, bombers i treballadors del transport sanitari no medicalitzat

Andorra Endavant reunit amb els sindicats del SAAS, USdA , SUM, bombers i treballadors del transport sanitariAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Endavant demana a Govern la cancel·lació del concurs del transport sanitari no medicalitzat per "incompliment del contracte, tenint en compte la complexitat de complir amb el plec de base". El grup parlamentari, presidit per Carine Montaner, ha presentat a Sindicatura una proposta d'acord fruit de la reunió que han mantingut amb els sindicats delSAAS,USdA, SUM, bombers i treballadors del transport sanitari no medicalitzat.

En la proposta d'acord encomanen a l'executiu aabsorbir"aquest serveia nivell delSAAS",assumint-ne els costos relacionats,inclosala unificació de les graelles salarials, complements de salaris i respectant les condicions laborals delSAAS. A més, demanen un pla d'optimitzaciódels recursos d'emergència sanitària amb la participació activa dels col·lectius, professionals i dels sindicats relacionats amb la temàtica en un termini màxim de sis mesos.

tracking