Montaner celebra que altres grups se sumin a aturar l'acord amb la UE

Andorra Endavant recorda que "hem mantingut un posicionament ferm i decidit des del minut zero pel que fa als riscos que suposa per Andorra l'acord"

Carine Montaner al Consell GeneralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra Endavant celebra que consellers generals d'altres formacions polítiques s'hagin posicionat a favor d'aturar la negociació per un acord d'associació amb la Unió Europea. La seva presidenta,CarineMontaner, recorda que "Andorra Endavant ha mantingut unposicionamentferm i decidit des del minut zero pel que fa als riscos que suposa per Andorra firmar l'acord d'associació". En comunicat de premsa, el partit assegura que "tot i que altres partits semblaven d'acord o donaven un 'sí, però no' indecís com a resposta, Andorra Endavant ha reiteratcontínuamentel seu posicionament i s'ha mantingut fidel a les seves conviccions".

Amb tot, la formació celebra i felicita els altres grups parlamentaris "que acaben reconsiderant i matisant els seus posicionaments per alinear-se, a la fi o per fi, al posicionament fidel iindelebledels seus inicis", i apunten que "Andorra Endavant, que semblava ser sempre l'ovella negra del ramat polític amb les sevesdeclaracions, arriba, a la fi, a marcar el camí".

tracking