Fitch manté la qualificació de MoraBanc en BBB-

L'entitat continua amb la valoració de perspectiva estable

Seu central de MoraBanc.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fitch Ratings ha confirmat la qualificació BBB- amb perspectiva estable per a MoraBanc, segons informa l'entitat. El banc destaca que els bons resultats del 2022 i "un balanç sòlid amb una bona gestió del risc" han estat els arguments que destaca l'agència en la valoració.

L'entitat indica que l'informe ressalta la bona situació de MoraBanc al mercat nacional reforçada per l'adquisició de Banc Sabadell d'Andorra i el creixement de les activitats de banca privada internacional als EEUU, Suïsa i Espanya. I assenyala que Fitch apunta que MoraBanc "es troba per sobre de la resta de bancs d'Andorra en termes de rendibilitat".

El conseller director general de MoraBanc, Lluís Alsina, afirma que "la qualificació de Fitch és positiva per a nosaltres. Mostra l'estabilitat que mantenim en el camí del creixement els darrers anys i la fortalesa del banc" i remarca que l'agència fa referència al creixement internacional "com a argument per pujar la nota creditícia a futur i estem en aquesta direcció amb les obertures a Barcelona i Madrid, i la bona feina a Zúrich i Miami", segons exposa en un comunicat el banc.

tracking