TECNOLOGIES

L'escola andorrana del Pas, segona a la final de la World Robot Olympiad Spain23

La final ha tingut lloc al Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell i han participat 250 infants

L'equip guanyador.Andorra Telecom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En una final molt disputada, l’equip andorrà 'Guais' de l’escola andorrana del Pas de la Casa ha aconseguit el segon lloc a la final espanyola de la WRO en la categoria Robo Bàsic, per a infants d’entre 6 i 12 anys, empatant a punts amb l’equip guanyador que ha fet un millor temps en la ronda que els ha donat la victòria.

El Palau Municipal d'Esports de la Seu d’Urgell ha acollit aquest matí la final nacional espanyola de la WRO 2023, i prop de 250 infants i joves han competit en la final espanyola de la WRO que organitza la Fundació EducaBOT, segons informaAndorra Telecom, organitzador de la final andorrana que dona accés als equips guanyadors de cada categoria a la final espanyola.

Els quatre equips andorrans han realitzat un bon torneig, destacant el segon lloc de l’equip 'Guais' del Pas de la Casa, entrenat per la professora Irene Monedero, que ha competit contra un total d’11 equips inscrits a la seva categoria. Des d’Andorra Telecom, organitzador de la final andorrana que dona accés als equips guanyadors de cada categoria a la final espanyola, es felicita a tots els equips i entrenadors per l’esforç, compromís i entusiasme que han demostrat a la final.

tracking