La família de l'andorrà trobat mort a Blanes demana una investigació a fons

La mare del jove Joel Mont Montero assegura que els amics van mentir-li sobre on es trobava el seu fill

El cartell desactivant la recerca de Joel Mont.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fa un parell de setmanes des que els Mossos d'Esquadra van trobar el cadàver de Joel MontMontero, un jove andorrà que vivia a la localitatgironinade Blanes i estava desaparegut des de feia un mes. La família encara no pot disposar del cos per fer els funerals perquè no se l'ha identificat oficialment, no saben la causa de la mort ni tampoc les circumstàncies en què va morir,segons informa el mitjà catala El Punt Avui+.Així doncs, exigeixen una investigació a fons i que se'ls informi detalladament sobre el que vasucceir, ja que a més a més ara han descobert que els amics del jove van mentir a la família sobre on es trobava Joel Mont.

La mare de Joel Mont va presentar ladenúnciaper desaparició el 22 d'agost. Havia desaparegut feia una setmana, però va esperar a comunicar-lo perquè va rebre diversos missatges i trucades d'amics del seu fill que li deien que els havia trucat per dir-los que havia anat a sopar amb una noia. La mare també va rebre un vídeo on es veia en Joel estirat darrere una cabana on havien fet una festa el dia abans, tal com detalla el mitjà de comunicació català. El vídeo, però, seria de dies anteriors.

El cadàver del jove va ser trobat pels Mossos d'Esquadra en un estat avançat de descomposició el 2 de setembre, propde Blanes. El cap de setmana s'havia programat una batuda per mirar de localitzar el jove i van ser els mateixos participants en l'operatiu de voluntaris els qui van localitzar el cos a dos quarts d'onze del matí i van alertar els agents dels Mossos de la troballa. La família demana ara que s'aclareixi per què els amics van mentir fent creure que tenien contacte amb Mont a través de missatges de telèfon i que s'investigui què ha ocorregut realment. Així mateix, lamenten que la desaparició del noi no es considerés ni prioritària ni de risc, que no es fes cap recerca oficial i que hagués de ser la família qui va trobar el cadàver.

tracking