TRANSPORT AERI

Desviat a Barcelona el vol de Madrid a la Seu

Els viatgers del següent vol també han d'agafar l'avió a la ciutat comtal

L'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vol de la companyia Air Nostrum que havia de sortir avui a les 18:30 des de l'aeroport de Madrid fins al d'Andorra-la Seu ha estat desviat a l'aeroport de Barcelona i els passatgers hauran de ser trasllats en autobús des de la ciutat comtal fins a la Seu. Ara bé, els passatgers d'aquest vol no són els únics afectats. El vol que havia de sortir avui des de la Seu fins a Madrid també haurà de sortir des de Barcelona.

Un dels passatgers afectats explica que "el vol ha estat cancel·lat sense previ avís, perquè diuen que el vol previst està en manteniment i el de substitució és massa gran per sortir des de l'aeroport de la Seu". Així doncs, l'alternativa que els donen és anar en autobús fins a l'aeroport de Barcelona, on hauran d'agafar un avió. "S'arribarà a Madrid a la 1 de la matinada en comptes de les 20.30 hores, com estava previst", afegeix l'afectat, i conclou que tot plegat "és una aberració".

Divendres, el vol que havia d'anar des de l'aeroport de Madrid fins al d'Andorra-la Seu també va ser desviat a Lleida per qüestions meteorològiques i els passatgers van ser portats en autobús des de la infraestructura de Lleida fins a la Seu d'Urgell.

tracking