Concòrdia demana aturar les negociacions amb la UE

El partit aboga per trobar "un millor encaix al mercat europeu de manera gradual i conservant la independència legislativa"

El candidat a cap de Govern per Concòrdia, Cerni Escalé-Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Concòrdia demana públicament la suspensió provisional de la participació andorrana a les negociacions de l’acord d’associació d’entrada al mercat únic. Així ho ha transmés el partit en un comunicat de premsa, després que l'executiva de Concòrdia s'hagi reunitper valorar totes les declaracions fetes al voltant, tant per la Comissió Europea com pel Principat de Mònaco.

"Concòrdia és un partit que creu en la importància de refermar els lligams d’Andorra amb les institucions de la Unió Europea, però sempre de forma gradual, des d’una perspectiva pragmàtica i mesurant prèviament els impactes que els nous acords poden suposar", s'exposa en el comunicat. Així mateix, es destaca que "és important per Andorra trobar un millor encaix al mercat europeu, però ha de ser de manera gradual i conservant la seva independència legislativa" i proposen com a alternativa, tal com també ha plantejat el parlament del Principat de Mònaco, la negociació sectorial amb la Unió Europea, "per tal d’apropar de forma progressiva i sense sobresalts el mercat andorrà i l’europeu".

tracking