Mobilitat

Talls de trànsit per esdeveniments esportius

El Ral·li d'Andorra i el Triatló Serradells causaran afectacions de trànsit a carreteres secundàries i a la General 1 aquest cap de setmana

La carretera del coll d'OrdinoMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat alerta de diversos talls de trànsitaquestcap de setmana causats per la celebració de dos esdeveniments esportius. El Ral·li d'Andorra Històric causarà talls de les 8 a les 19.30 hores a la carretera deMontaup(CS-240) des del Roc del Quer, i a la carretera del coll d'Ordino (CS-340) des de l'hotel Babot. A més, de les 9 a les 14.30 hores es tallarà la circulació per la carretera del coll de la Gallina (CS-142) des de la cruïlla Fontaneda, i la carretera deCanòlich(CS-600) des del Santuari deCanòlich. Finalment, de les 15 a les 20 hores la carretera de Vila iBeixalís(CS-210) quedarà tallada des del punt quilomètric 2 i la carretera d'Anyós (CS-310) des del punt quilomètric 4+800. Mobilitat recomana a conductors i ciclistes evitar les carreteres afectades.

La celebració diumenge del Triatló Serradells causarà afectacions de trànsit de les 9 a les 10.30 hores. Per una banda, es tallaran els dos carrils ràpids, sentit nord i sud, entre la rotonda de la Comella i la del KM0, a la General 1, mentre que també es mantindrà tancat el carril central entre la rotonda de la Comella i la de les Costes. Les rotondes Josep Escales,Marginets,Casadeti Comella quedaran anul·ladesfins ales 10.30 hores. El departament recomana evitar circular per la zona durant les hores d'afectació.

tracking