Afers exteriors

Protocol de mobilitat per a joves amb Corea

L'entesa facilita l'adquisició d'un visat per viure i treballar de forma recíproca entre ambdós països per un període de 12 mesos

Signatura del nou conveni de mobilitat per a joves amb la república de CoreaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, ha signat avui un nou protocol d'entesa de mobilitat juvenil per impulsar l'intercanvi cultural d'aquest col·lectiu ambla república de Corea. L'entesa facilita l'adquisició d'un visat per viure i treballar de forma recíproca entre ambdós països per un període de 12 mesos. Inicialment, el programa tindrà un total de 50 places per cadascun dels països i previsiblement s'aplicarà durant l'any que ve amb la comunicació corresponent de l'obertura de convocatòria i els requisits concrets per poder-hi accedir, segons concreta l'executiu.

Es tracta del sisé acord de mobilitat juvenil que signa Andorra i se suma als ja establerts amb Canadà, Irlanda, Alemanya i a la futura singatura de l'acord amb Austràlia, que encara no està en vigor. A més, recentment també es va negociar amb el Regne Unit i s'espera que l'entesa entrei en funcionament l'any que ve.

tracking