Fitch referma el ràting BBB- de Creand Crèdit Andorrà

L'agència de qualificació preveu un creixement per a l'any vinent

La façana de l'edifici central de Creand

creand, façana, fundació, edificiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Fitch Ratings manté la qualificació de Creand Crèdit Andorrà en BBB- amb perspectiva estable, segons ha fet públic l'entitat. El banc explica que l'agència de qualificació "ha valorat positivament la posició de lideratge en banca comercial i privada a Andorra, que s'ha vist reforçada amb l'adquisició de Vall Banc.

Creand Crèdit Andorrà indica que l'agència ressalta en l'informe "l'adequada rendibilitat del banc i preveu que segueixi un increment estable per l'entorn econòmic, el creixement orgànic del negoci i per les sinergies de costos derivades de la fusió" i destaca l'adequada capitalització del banc "amb unes ràtios per sobre de les requerides i una liquiditat ben gestionada". L'entitat exposa que Fitch fa referència a l'activitat internacional del banc per "l'important increment de la rendibilitat" que ha registrat a Luxemburg, Espanya i Miami.

El conseller delegat de Creand, Xavier Cornella, ha manifestat que l'avaluació de Fitch Ratings "referma el bon funcionament del negoci al país. La nostra estratègia ens permet reforçar la solidesa de l'entitat i créixer de manera sostenible, eficient i responsable, donant suport a Andorra, al teixit empresarial i millorant els serveis dels clients". I ha agregat que aquest creixement s'ha vist complementat per la consolidació del negoci internacional, segons recull el comunicat.

tracking