Afers Exteriors

Andorra i San Marino reforcen llaços culturals

El secretari d'Estat de Cultura sanmarinès, Andrea Belluzzi, ha participat en la inauguració de l'Andart

Visita del secretari d'Estat de Cultura de San Marino.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estat d'Educació i Cultura, Universitat, Recerca Científica i Polítiques de Joventut de San Marino, AndreaBelluzzi, s'ha desplaçat avui al Principat per participar en la inauguració de la 5a edició de la Biennal Internacional d'Andorra, l'Andart, com a primer país convidat al certamen. Govern apunta que l'arribada d'artistes del país sanmarinès permetestrènyerels llaços culturals entre ambdós països i aprofundir en les bones relacions bilaterals.

La delegació de San Marino ha mantingut diverses reunions al llarg del dia amb membres del Govern. Entre aquestes la de l'ambaixador sanmarinès a Andorra, Luca Brandi, amb la ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, on han tractat l'estat actual de les negociacions que Andorra i San Marino mantenen amb la Unió Europea per assolir l'acord d'associació. A més, la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, han tingut trobades de treball amb el secretari d'Estat de San Marino per reforçar la cooperació en matèria cultural.

Belluzzi s'ha reunit també avui amb el síndic general, Carles Ensenyat a Casa de la Vall. La trobada ha comptat amb una breu reunió al despatx del síndic amb la participació també de Carles Álvarez-Marfany, ambaixador d'Andorra a San Marino. El Consell General indica que la reunió ha servit per estrènyer llaços en matèria cultural entre els dos països i comentar les pròximes grans cites culturals amb presència o organització dels dos països.

Vista del ministre de Cultura i Educació de San Marino, Andrea Belluzzi, a Casa de la Vall

tracking