Gastronomia

Tret de sortida a la segona edició de l'Andorra Taste

L’esdeveniment gastronòmic arrenca amb les jornades professionals que s’allargaran fins divendres al migdia, quan es donarà pas a les jornades populars

Inauguració Andorra TasteAndorra Taste

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala del Prat del Roure ha estat l'escenari escollit per celebrar l'acte inaugural de la segona edició de l'Andorra Taste que s'ha celebrat aquest matí i ha comptat amb la presència del ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, la cònsol major d'Escaldes – Engordany, Rosa Gili, i deBenjamínLana,DirectordeVocentoGastronomía, encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents.

En el seu discurs, Torres va destacar el fet que la segona edició comptava amb una participació similar a la primera, amb més de 1000 inscripcions, i una cobertura mediàtica de vint periodistes de diferents països del món. Aixímateix,també va destacar que durant l'esdeveniment es farien al voltant de vint ponències, i quatre taules rodones entre empresaris, comunicadors i xefs, totes elles emmarcades en l'objectiu de reivindicar la cuina andorrana d'alta muntanya, així com crear un espai participatiu i enriquidor on poder compartir diferents experiències.

Torres també va explicar algunes de les singularitats de l'edició d'enguany, com el fet que la regió convidada és la dels Alps, i per això hi haurà una presència especial de xefs deSuÏssa, França i Itàlia, i que en aquesta edició el premi seria perGastónAcurio, com homenatge a la seva trajectòria.

Al seu torn Gili va reivindicar el treballrealitzatdes del comú per fer d'Escaldes una parròquia dinàmica i atractiva, i vaposar en valornivell assolit en aquesta segona edició on es comptarà amb xefs de renom internacional com AmandaWassnero Joan Roca. Les paraules deBenjamínLana,director deVocentoGastronomia, que es va focalitzar en la consolidació de les jornades: "l'any passat s'haviaencèsuna espurna. Ara el foc ja comença a agafar força", van tancar la inauguració.

tracking