Treball

Obertes cinc places d'agent de Bander

La missió del lloc de treball és executar actuacions de vigilància i control

Agents del cos de banders.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha obert el procés de selecció per cobrir cinc places de funcionari adscrites al Cos de Banders. Aquesta promoció de places es busca cobrir aquelles vacants que han anat registrant al cos a causa de baixes per jubilació.

La missió del lloc de treball és executar actuacions de vigilància i control per garantir la protecció i la conservació del medi natural al servei de la comunitat d'acord amb la normativa vigent en matèria de caça i de pesca i de totes les altres normes que es refereixin a l'equilibri ecològic i al patrimoni natural. De la mateixa manera es requereix fer treballs tècnics relacionats amb el patrimoni natural, la conservació i el seguiment de la fauna en col·laboració amb les àrees de l'Administració general que en tenen les competències compartides.

Entre els requisits, les persones interessades han de tenir la nacionalitat andorrana, la titulació oficial d'educaciópost obligatòriacom a mínim del nivell 4 delMAQo equivalent i no estar condemnats per delictes dolorosos o imprudents vinculats amb l'exercici de la funció pública.

Les persones interessades han de lliurar una sol·licitud al Servei de Tràmits del Govern en què han de precisar la referència "158-2023 Banders", i l'han d'acompanyar del currículum actualitzat amb l'especificació de tots els llocs de treball que han ocupat amb anterioritat, els períodes i les responsabilitats, així com els títols acreditatius corresponents. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 4 d'octubre del 2023.

tracking