Sostenibilitat

El Vide Dressing Tardor obre inscripcions aquest divendres

El festival de roba torna del 10 al 12 de novembre a la Massana

Vide Dressing TardorComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElVideDressingde la Massana torna del 10 al 12 de novembre a laClosetai a les Fontetes. Serà ja la tercera edició que es fa en els dos emplaçaments, per donar cabuda a l'alta demanda per muntar parada. Aquest divendres s'obren les inscripcions perquè les persones interessades puguin vendre la roba i complements que ja no necessiten i, d'aquesta manera, fomentar la reutilització.

El comú recomana fer la inscripció, ja que asseguren que les setanta places disponibles s'omplenràpid. Es poden fer a partir del dia 15 de setembre, enviant un email a info@comumassana.ad.

Aquest any es repeteix la zonaVideKids, amb roba, joguines i material exclusivament infantil. A la resta de zones, hi haurà parades de roba i complements de tots els estils i per a totes les edats. S'hi poden portar de tot, però és imprescindible que tot el material estigui net i en bon estat. De la mateixa manera, elVideDressingdona importància a la presentació del producte i a la imatge del mercat. Per això, les persones que hi participin es comprometen a mantenir reunions preparatòries.

tracking