Lleure

Grandvalira rep més de 164.000 visitants a l'estiu

El mirador de Tristaina, el golf de Soldeu i el bike park de Pal Arinsal estaran oberts les properes setmanes

Visitants del mirador de TristainaGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Grandvalira Resorts han superat els 164.000 visitants des de mitjans de juny i fins ahir, el que suposa mantenir el volum de clients de l'any passat i que deixa una "valoració positiva", segons informen en un comunicat. El balanç no inclou els espectadors de la Copa del Món de BTT celebrat a Pal Arinsal que es donarà quan es tanqui la temporada d'estiu el 12 d'octubre.

Grandvalira anuncia que el mirador de Tristaina, que ha tingut 65.000 visitants, es mantindrà obert fins a l'1 de novembre amb l'accés del telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina, aquesta només els caps de setmana. El golf de Soldeu tancarà el 24 de setembre i el bike park de Pal Arinsal obrirà els caps de setmana fins al 15 d'octubre.

Les estacions destaquen que la novetat de la temporada d'estiu del Grandvalira e-bike trails "ha tingut una gran acollida" amb el funcionament dels 94 quilòmetres de circuits. I apunta que la proposta tindrà un gran recorregut com activitat "de present i futur al país". El director general de GrandValira Resorts, Juan Ramón Moreno, ha indicat que el bon funcionament de l'activitat "ens anima a seguir treballant per millorar la proposta, ja que encara hi ha recorregut per continuar potenciant més el territori ciclista a l'estació".

El Funicamp és una altra de les propostes de Grandvalira que aquest estiu ha tingut èxit ja que indiquen que ha batut el rècord d'usuaris amb 16.000 persones fins ahir. L'afluència ha crescut pels nous circuits e-bike i per les activitats de natura i el restaurant Racó de Solanelles, segons assenyalen des de les estacions. I en el cas del domini massanenc s'han rebut uns 43.000 visitants, una dada lleugerament per sota de la de l'estiu passat però que remarquen s'ha vist compensada per un increment del consum mitjà per client.

tracking