Cultura

'Andorra Crea', el nou festival cultural del país

Els actes tindran lloc entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre

Presentació programa Andorra Crea.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern i els set comuns han impulsat 'Andorra Crea', el nou festival anual estable de creació i un pol d'atracció de visitants per fomentar la creació contemporània nacional i apropar-la a la ciutadania. El festival tindrà lloc el cap de setmana d'entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre, simultàniament a totes les parròquies, volent ser així l'única programació cultural d'aquell cap de setmana.

El festival està subvencionat per part del Govern amb una aportació econòmica de 80.000 euros i per part dels comuns amb una aportació de 6.000 euros, cadascun. A més compta amb la contribució tècnica i logística dels equipaments comunals.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ha explicat, durant la roda de premsa de presentació celebrada avui, que "amb aquest festival es consolida el suport institucional als creadors i creadores culturals del país".

El cap d’àrea d’Acció Cultural, Joan-Marc Joval, ha indicat que un altre dels objectius d’Andorra Crea és estimular la contractació de propostes artístiques andorranes a l’estranger, impulsant així la internacionalització, la professionalització i el desenvolupament de les indústries culturals del Principat.

tracking