Infància

Presentació a l'ONU de l'informe dels drets dels Infants

La delegació ha destacat l'avenç que suposa el PISMA

Presentació a l'ONU de la convenció sobre els drets dels Infants davant de l'Oficina de les Nacions Unides a Ginebra.Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una delegació andorrana, encapçalada per la directora d'Infància, Adolescència i Joventut, Laura Mas, ha presentat a l'oficina de l'ONU a Ginebra els informes combinats tercer, quart i cinquè relatius al compliment de la Convenció sobre els dels Infants.

La delegació s'ha reunit amb el comitè d'experts de les Nacions Unides per examinar per blocs temàtics com Andorra està implementant la Convenció. El comitè ha agraït les explicacions i el to constructiu dels intercanvis. Alhora, s'ha felicitatalpaís per tots els avenços des del darrer examen que va tenir lloc el2012

La delegació andorrana ha explicat que els nens, nenes i adolescents van participar durant el procés de creació del Pla de la Infància i l'Adolescència. A més han explicat que el treball dut a terme de l'Administració andorrana en matèria d'inclusió i diversitat, especialment en el sistema educatiu andorrà.

D'altra banda, també s'ha demanat informació sobre l'atenció de la salut mental dels infants. La delegació ha destacat el gran avenç del Pla Integral de la Salut Mental i Addiccions (PISMA) dedicat als serveis d'atenció a la infància i l'adolescent i els serveis actuals existents que disposa elSAAS.

tracking