Arrestat per trucar timbres i mossegar un policia

El detingut va cometre quatre presumptes delictes

L'edifici de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va rebre una alerta diumenge a la matinada d'un home pertorbant la tranquil·litat dels veïns. L'interessat va trucar a diversos intèrfons de diferents domicilis interferint en el descans del veïnat. La policia va intervenir-hi, al que l'interessat va reaccionar de manera desproporcionada evers del cos de seguretat. En el moment de la seva intervenció l'home va mossegar la mà d'un dels agents. La policia va procedir a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat físicai moral per les lesions, contra la llibertat per les amenaces, contra l'honor per injúries i contra la funció pública per desobediència.

Alcohol i drogues

La policia ha detingut un total deduespersones per possessió d'estupefaents. El primer arrestat va ser a la matinada del dilluns en un controlrutinaridecirculació, lapoliciava identificar una persona que es trobava en possessió de 0,5 grams de cocaïna i 0,5 grams de marihuana, alhora va donar positiu en la prova de tòxics salivar.

La segona detenció es va produir el dimarts a la frontera del riu Runer, quan es va controlar una persona en possessió de 6,5 grams de metamfetamina i 8 grams de marihuana i 5,8 d'haixix.

D'altra banda, deu persones han estat detingudes per positius d'alcoholèmia, i una per positiu a la prova de tòxics, tractant-se d'una dona i deu homes d'edats compreses entre 19 i 54 anys. Els interessats van donar una taxa d'entre 0,93 g/l i 3,21 g/l. Entre ells un conductor de22anys implicat en un atropellament, i que va donar un resultat positiu d'1,65 g/l.

tracking