Parolin demana mantenir "una comunitat que no es rendeix a l'esterilitat"

El secretari d'Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, ha presidit la missa major de Meritxell

Inici de l'homilia del Dia de MeritxellL.Q

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'Estat del Vaticà, el cardenalPietroParolin, ha presidit la missa major de Meritxell fent un elogi al progrés i a la relació institucional amb la religió, adulant una mirada "oberta i penetrant" i "capaç de mirar al futur" com peça clau per construir una "comunitat nacional". A la vegada, però, ha demanat mantenir-se com "una comunitat viva que no es rendeix al'esterilitat" i que continua "fent néixer".

L'esglésiauniversal celebra avui el naixement de la Mare del Senyor i Mare nostra, així com els150anys de la proclamació de Nostra Senyora de Meritxell com a patrona de la comunitat nacional d'Andorra. L'homilia del dia de Meritxell ha anat acompanyada de la presènciad'autoritatsi polítics.

Els síndics generals van rebre ahir aParolina l'aparcament de Casa de la Vall, i va firmar el llibre d'honor del Consell General a més de rebre de part d'Ensenyat i Codina una còpia dels privilegis d'Andorra del 1611. Un cop finalitzada la visita a la Casa de la Vall, la comitiva es va retrobar amb el cap de Govern, Xavier Espot i juntament amb el síndic general van acompanyar al cardenal al tram final de la visita.

tracking